tisdag 10 december 2013

Vad är väl en Nobelfest i Blå hallen?

Ska du på Nobelfest i kväll? Själv tycker jag att det är ganska mysigt att krypa upp i soffan och titta på festligheterna med ena ögat... Hissa och dissa klänningar, dukning och underhållning och kanske äta och dricka något lyxigt som grädde på moset! Men tänk vilken tur att man slipper lägga timmar (och tusenlappar) på något slags galatoalett, till och med Frackning känns som överkurs för mig! Vad är det för fel med en badrock i frotté? 

På tal om det så har vi 10% rabatt på all frotté i butiken idag! Det gäller såväl den lite lyxigare linnefrottén från Axlings (som man antingen älskar eller hatar) som den vanliga enfärgade bomullsfrottén från Borganäs.



Åter till Nobelfesten! Du kanske tillhör den skara som faktiskt tar tillfället i akt att ordna en riktigt fin fest på Nobeldagen? Då behöver man förstås en fin dukning och till det krävs en fin duk! I vårt sortiment finns hellinnedukar från Klässbol (bl a Nobelduken) och från Ekelunds och bordsfilt att ha under duken och som ger en bättre yta och dämpar ljudet från porslin och bestick.



Fram till den 14 december kan du beställa en stor duk från Ekelunds och få 20% rabatt!

Välkommen in i butiken och ladda upp för Nobelfesten eller julmiddagen eller julbadet eller nyårsmiddagen eller...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar