onsdag 30 januari 2013

Vårens nyheter börjar droppa in...

Nu när den vita snön plötsligt töade bort blev det hemskt mörkt tycker jag. Skönt då att våren så sakteliga börjar anlända i form av paketer från diverse leverantörer! Först kom skira franska tyger som är tre meter breda och har viktband längst ena kanten. Vill du ha två längder som är en och en halv meter breda köper du alltså 3 meter tyg. På bilden nedan ser du en variant med blommor i vitt och grönt i kombination med ett annat franskt tyg med ränder i härliga varma färger.

Nästa laddning tyger kom sedan från KinnaMark. Vår praktikant och mycket duktiga sömmerska Fatemeh skyltade om ett fönster idag så vi kunde visa "Böljande blad" i en rosaröd och en blågrön färgställning. Serholts Inez i grått och vinrött som kom redan före jul hjälpte till att ge fönstret ett varmt och härligt intryck. Nu i tulpantider kan jag också rekomendera glasvaserna Fylla från Serholt, de är verkligen jättesnygga med en ensam tulpan i även om vi fick hålla till godo med konstgjorda Ranunklar i vår skyltning.

Nästa låda som kom farande var "smågodis från Klässbol". Linnelöpare söta som karameller! Solliden (35x110 cm) som vi tidigare har haft i andra färger kompletteras nu med pastelliga varianter av grönt, blått och orange. Halvlinnelöpare en storlek större (45x120 cm) i det klassiska drällmönstret Stavnäsrutan fick vi också i grönt, blått, svart och oblekt.

Välkommen in och fyll på med lite nya färger du också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar