onsdag 2 januari 2013

Nu börjar vi REA!

Nu börjar vi vår mellandags-REA. I detta inlägget presenterar vi de garner som just nu säljs till nedsatt pris.

 Bomullsgarnet Heavy Cotton och akrylgarnet Molly säljer vi för 15 kr/nystan så långt lagret räcker.

 Med Can Can-garnerna stickar du bland annat snygga sjalar. Du kan se hur det går till på Youtube, det kan vara lite krångligt innan man kommer igång, men en van stickare stickar en halsduk/boa på en kväll. Can Can och Can Can Glitz kostar nu 100 kr  (ordinarie pris 140 kr) och räcker till en lång eller två lite kortare boor.


 Akrylgarnet Freja Multi från Svarta Fåret rear vi för 20 kr/nystan.

 Grace är ett stickat band som man virkar ihop till "Lataste sjalen någonsin" enligt Johanna på bloggen Lite enklare. Ordinarie pris är 180 kr per härva men nu rear vi den för 150 kr.

 Julia och Sarek är härliga ullgarner i varma färger som vi säljer för 20 kr/nystan så långt lagret räcker.

 Akrylgarnet Kasper från Marks & Katten säljer vi nu för 22 kr, ordinarie pris är 32 kr.

 Snygga sjalar i Loopy stickas på liknande sätt som Can Can och kan också bli klara på en kväll. Just nu säljer vi dem för 100 kr ordinarie pris är 120 kr.

 Vi har sorterat ut lite utgående färger i Smart och de säljer vi för 30 kr/nystan.

Sist men inte minst det härliga flamfärgade bomullsgarnet Super soft cotton från Järbo för 17 kr/nyst (ordinarie pris är 31 kr/nyst).

Vi har också utvalda tyger för 49 kr/ meter och lämnar 10% rabatt på alla övriga gardintyger. Det finns också fynd att göra bland julgrejer, julbroderier och hemtextil. Välkommen in och se vad vi kan erbjuda dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar